HOTDOGS_edited.jpg JONGENS_edited.jpg BARBEQUE1.jpg header2.jpg KEEPER 2_edited.jpg MC1_edited.jpg SHIRTS 2.jpg TENTEN_edited.jpg CLINIC WU2.jpg header.jpg SHFG 1_edited.jpg VRIENDINNNEN_edited.jpg _R9A6039.jpg CLINIC 3_edited.jpg
 
 

Communicatie-lijnen

Hoe en waar vind je informatie?
 • Je hebt een aanspreekpunt voor elke leeftijdscategorie in de Technische Commissie of Jongste Jeugd Commissie. Je kunt daar terecht voor al je vragen en/of eventuele problemen. Net zoals alle andere commissies en het bestuur zijn de namen van deze personen op de website te vinden bij Clubinfo op de pagina 'commissies' en 'bestuur'
 • Op de website staan altijd de juiste trainingstijden en het wedstrijdschema onder de kop hockeyzaken of va de snelle koppeling. Op de pagina voor jongste jeugd en junioren ook onder het kopje hockeyzaken staat het laatste actuele nieuws.
 • Hoe kan je inloggen op de website? Als je lid bent geworden ontvang je een lidnummer (LISAnummer). Dit nummer voer je in het desbetreffende vakje op de homepagina in. De eerste keer klik je op wachtwoord vergeten. Je ontvangt automatisch een wachtwoord in de e-mailbox, die bekend is bij de ledenadministratie. Hiermee kan je inloggen en kan je documenten zien die niet openbaar zijn voor 'niet leden'. Je kan een lid in een ander team een e-mail sturen en je kan verslagen posten en lezen. 
 • Wil je de website van HCHN op je mobiel bekijken? Ga via het internet van je smartphone naar hchn.nl. Daar heb je ook de mogelijkheid om in te loggen met je lidnummer in de HCHN portal. Het verschil met de app is, dat je in de HCHN portal documenten kan inlezen, je kan inschrijven op evenementen of een verslag over een wedstrijd kan uploaden. Tevens kun je documenten delen, hockeyfoto's uploaden zodat je team deze kan zien of adresgegevens opzoeken van een teamlid. Dit alles natuurlijk in een veilige omgeving en is alléén toegankelijk voor leden van HCHN. Teammanagers of coaches vullen via de HCHN portal de taken in, zodat je deze op je Lisa hockey app kan zien. Ook informatie over andere verenigingen vind je in deze app. 

 • Hoe werkt de Lisa Hockey app op je telefoon of tablet? Ga naar de Playstore en download de app. Hier zie je nieuwsberichten over HCHN, informatie over je team, geplande wedstrijden, wat je taken zijn, de scores en de tussenstand in de poule. Een persoonlijke agenda wanneer je moet trainen geeft goed overzicht. 
 • Handig, als er belangrijke mededelingen zijn dat je op de hoogte bent. De nieuwsberichten worden als ‘push-bericht’ via de LISA-app verstuurd en ontvang je direct op je mobiel. Om pushberichten te kunnen ontvangen, dien je toestemming te geven. Heb je dit nog niet ingesteld in je LISA-app? Doe dit direct op deze manier:
  • bij de iPhone via Instellingen - LISA - Sta berichtgeving toe;
  • bij Android via Instellingen - Apps - LISA - App-instellingen: meldingen selecteren vervolgens meldingen toestaan.
 • Op de KNHBsite kan je ook veel informatie vinden. Zo zie je daar de standenmotor voor het programma, de uitslagen en de standen van alle elftallen maar ook van andere poules. Ook de informatie over spelregels is daar te vinden. En natuurlijk alles over leuke evenementen en toernooien.